Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fofinha ("sötnos")

Med dig blir jag helt ordlös
Jag kan inte sätta ord på hur det känns
när saknaden verkligen slår till

Jag tänker på vår tid
på alla våra stunder
och jag känner hur jag inte räckte till
Men tiden var mer än nog
för att du skulle få mig tappa mina ord

Fofinha,
min sötnos
Jag vill se in i dina ögon
ta din hand och placera den på mitt bröst
Kanske känner du då
hur du får mitt hjärta slå

Det gör ont
ända in

Jag faller
f
a
l
l
e
r
in i jobbiga tankar
som går runt, runt, runt
runt…

Jag älskade nätterna
då man enkelt kunde försvinna
mellan alla lakan
Vara vem man vill
med vem man vill

Jag har alltid levt ensam
känt tomheten eka inom mig
Men när jag insåg att min värld fanns
mellan dina lakan
och när din själ tog på min
tappade jag förståndet
och jag föll..
Jag faller
f
a
l
l
e
r
för dig

Jag hatar nättarna
Lakanen är tomma
tomma på dig
och de är kalla
men klibbar ändå fast mot min kropp
Nättarna får mig att minnas de lugna
och de galna
stunderna med dig
så jag faller
f
a
l
l
e
r
ner i mörker

Jag
Skalet jag är byggt av
Själen jag drivs av
energin, alltet

Älskar
tycker om
tappar andan
förlorar ord
förlorar kontrollen..
känner mig hel med

Dig
min bästa vän
min vackra älskare
min saknade pusselbit
min kärlek
min.. min..

min.

Och jag faller,
f
a
l
l
e
r
in i ett lyckorus
varje stund med dig

Jag vill vänta på dig
Fofinha
För du är min energi
Jag hitta dig
Jag vet
att jag inte längre behöver leta




Fri vers av TystnadTalar
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar