Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i uttropstecken och frågetecken


En början ett oavslutat kapitel
av miljarder
Minnen intryck
lek och erfarenhet

En början ett avslutat kapitel
av många
Minnen dåliga
kärlek och besvikelser

En början flera frågetecken
av olika sort
Undran i stort
och en salig förväntan

En början ett påbörjat liv
av obestämdhet
beslut i ovisshet
det är livets möjlighet




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-27 21:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppet gör ändå livet lite mer spännande.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP