Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: San Francisco i Gryningsdis




Töcken/Haze [rimvers]

~¤~

Daze is what lies on the Road ahead
the Days of our lives and our daily bread
and the Gaze from the World all around
Only in your Eyes I am rather found
ahead we are the Haze in the clearest Stars

Stars are what shines above the Road we now see
the Eyes of our lives and our Nightly breed
and the Gaze from the Universe's almighty sound
Only in your Days I am rather bound
see now we're the Haze in the clearest Daze

***

Diset är vad som finns på vår framtida Väg
alla Dagarna i vårt liv och vårt dagliga bröd
och den Stirrande Världen runt omkring oss
Endast i dina Ögon vill jag hellre finnas
vägen den kommande vårt Töcken i de klaraste Stjärnor

Stjärnorna är det som skiner ovan den Väg vi nu ser
alla Ögonblick i vårt liv och vårt Nattliga släkte
och det Stirrande Universums allsmäktiga ljud
Endast i dina Dagar vill jag hellre förbindas nu
ser vi nu är Töcken i det klaraste Diset

LPWJ 28/08/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-28 06:28



Bookmark and Share


    Patrique
Här lyser Du klart min vän....denna text för mig så mycket du...en fullkomlig lyckträff i din skrivarlya sprungen ur det djupa,raka,ärliga...och kärnan hon som vi är många att glädjas åt...
Får nog bli ett bokmärke att samla i framtida tummade gulnade luntor lyrik...
2009-08-28

  Yrre VIP
Mycket vackert!
2009-08-28

  L Patrik W Johansson VIP
rimorden är på
1a
2a
3e
4e
5e ordet i varje mening sen används de baklänges i 2a versen så verserna blir till ett kryss

Daze
the Days
and the Gaze
Only in your Eyes
ahead we are the Haze

Stars
the Eyes
and the Gaze
Only in your Days
see now we're the Haze


första ordet är det sista; daze - stars

och sista i första meningen är första i sista meningen; ahead & see

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP