Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kl 21.18



”Vad är det som gör så ont? Vad är det som svider, skaver, bränner så? Vad är det som gör så ont?”

Jag sjunker ner, min rygg glider tungt längs med väggen. Med slutna ögon greppar jag krampaktigt tag om tröjan, som om smärtan skulle försvinna bara för att jag kramar den mörkgrå t-shirten.

”AAAAAAAAAAAAAAH! Det smärtar så! Vad, vad, snälla! Vaaad är det som gör sååå fruktansvärt ont!?”

Jag gråter.

Insikten

Mitt inre skriker, ett rent hjärteskärande skri från den plats som en gång log när jag tänkte på dig. Jag når golvet, tung… så tung. Min kropp väger tusen livstider.

”Insikten? VA? Vadå? AAAAH! DET GÖR SÅ ONT! Jag ber, få det att sluta, snälla, snäälla. Få det att försvinna!"

"… hör inte jag av mig, gör inte han det heller

Mitt huvud vilar dräpt mot mina knän, jag skakar. Jag vill inte, orkar inte mer. Mitt hjärta likt ett blödande sår, en sfär av skärseld som står inför ett slutgiltigt nederlag. Giljotinen väntar hungrigt och jag blottar min hals, mitt hjärta. Likt dödligt stål, rent och kallt sveper det genom mig och jag kan inget annat än att svälja mitt eget öde. Liemannen, min bödel - Insikt.

”Är det slut?”
Nej, det är inte slut min älskade vän

Jag öppnar ögonen och stirrar ihåligt ut i tomma intet, min lägenhet.



”Det finns inget slut, eftersom det heller aldrig fanns en början”











Fri vers av Baystream
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-28 21:22



Bookmark and Share


    efterregnetkommersolen
djup dikt som man lever sig in i! mkt vacker men hemsk:(
2009-08-29

  m.ricknell
denna känns, vackert sorglig..
2009-08-29

  Lindalou
Och 22.25 kommer en kram till plus en kommentar om att detta var en stark text och väldigt vackert berättad.
2009-08-28

  etthjärtaäralltidrött
kl 21.32 skickar en varm kram till dig!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream