Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig älskade vän

Jävla Rövhål, Jag saknar dig!

Jag hatar allt du gjort mot mig
Men jag saknar dig ändå
umpalumpa, du har ju alltid funnits här
visst, kanske inte för mig
Men…
ändå

Lilla mytoman
Jag saknar dina falska skratt
För du försökte i alla fall
Kanske du inte förstod
alla telefonsamtal
men jag vet att du hörde på

Om jag verkligen ska skära bort dig
försvinner en stod del av mig själv
Du tog en stor plats
ibland lite för stor…

Jag hatar dig barndomsvän
för att du lämnade mig
Du lovade ju att alltid finnas här
Jag älskar dig ungdomsvän
för att du lämnade mig
Du gjorde det jag inte orkade

Banden är klippta
Men jag har knutit en knut
på ena änden
Den är din
när du var dig själv

Vart var du när jag tappa mig själv?

När jag tappade min första tand
Så var du där
När jag fick min första kyss
Så var du där
När jag tog min första cigg
Så var du där
När jag första gången blev kär
Så var du där
När jag blev av med oskulden
Så var du där
När jag fick alla mina ångestattacker
Så var du där

Men fanns du någonsin där?
Fanns du för mig?
Du frågade mig aldrig varför jag tog den där ciggen
Frågade aldrig varför jag spydde efter mitt första ligg
Hälsade aldrig på när mitt hjärta dog
Du undrade aldrig varför min ångest steg

Men jag saknar dig
för jag gjorde allt för dig

Jag hatar dig älskade vän




Fri vers av TystnadTalar
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-29 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar