Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Calin


RimTanka ~ Två Huvuden är Bättre än Ett

~*~

Själv är jag van enstöring
men sedan jag träffade

en annan så blev
jag till en - eller vi blev
till en tvåstöring

LPWJ 29/08/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-29 21:37



Bookmark and Share


    Calin
puss!! mitt mindre störiga huvud... och så gick funderingarna igång....
;)
nääää fyyyyyy på sig fina flickor tänker... ja snygga saker...
2009-08-30

  sulimaa
hahahh jaa det låter ju rätt så trevligt :))
2009-08-30

  Miss Mod
Gratulerar
2009-08-29

  LenaJohansson VIP
åh vad gött! och vilka söta voffingar.....
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP