Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänjbar eller så spricker jag





Jag tror att jag lärt mig allt

om mina begränsningar

nu är jag nyfiken på

vad som händer om jag

överskrider dem




Fri vers av Mygg
Läst 758 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-08-30 01:07



Bookmark and Share


  aol
du måste bara prova,
2010-01-09

  Lady Alassa
värt att läsa mycket
du kan få ett nya måtton för ditt liv tecks
utveckla dina begränsningar men känn dina möjligheter
2009-12-10

  Anna*
Mmmm, det är gott att veta, eller hur?!
2009-11-04

    Jnåt
ingen är fullärd, ditt recept gäller för alla.
2009-09-26

  Mr Lindemann VIP
Detta var inte dåligt skrivet och uttänkt
J, vad som händer då?
Det beror förstås på
vad som är en begränsning
för den ene, kan vara någe annat för en annan

Ja, liksom

Töj på begränsningarna och gränsa in nya områden av ditt liv
2009-09-08

  blaite
Schysst text..ja vad kan bli värre liksom haha..tänj lite du och berätta hur det gick..Mvh Blaite
2009-09-04

  Myself
helt rätt,man lever bara en gång
2009-08-31

    Tonårsjesus
Kan inte skriva nåt som inte redan skrivits. Mycket bra!
2009-08-31

  etthjärtaäralltidrött
Väl valda ord. Bra!
2009-08-30

  Elin Katten Lo VIP
Jag bara älskar dina kloka ord, som man läser och kan ta till sig av - utan att det känns krystat eller sådär fasligt pretentiöst att man vill slänga dem ifrån sig. Det är fett.
2009-08-30

  stenen/ Yv Ericsson
Du kommer självklart inse att du är fenomenal på att du har enorm potentsial!
2009-08-30

  Christine Sabel
ja det är d e t som gör livet spännande
2009-08-30

  Miss Mod
Håller helt med Melona, njuter alltid av Dina texter.
2009-08-30

  Cosmic Johanna
Härligt att träda över sina egna gränser,

och gå förbi rädslor,

det borde ges på recept,

så man förstod hur bra inverkan det har.

Det kanske smakar lite beskt först men sen.....


mmmmmagi:-)
2009-08-30

    Melona
hehe

dina texter är alltid fyllda av sådan värme, livserfarenhet
och din humor, ibland när jag läser dig, eller rätt ofta, så hör jag
verkligen hur det fnittrar mellan raderna,

nej, inte naiv
utan som livet,

du är fin
på detta
existentiella och vardagligt bejakande.

om du spricker
ska du veta
att det går att sy ihop sig igen.
2009-08-30

  TrollTörnTrappan VIP
Ja just, så kan man också göra :-)

Jo, i vetskapens fälla fastnar vi ofta...

Typ bäst att först skaffa kunskap om vad som kommer ske med nyfikenheten ifall man använder den ;-)
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg