Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (octOpussy 84-82)

 

 



octOpussy 84


snart igen, Yami,

tror du oss

lika lite som en stjärnsaga

 



octOpussy 83

 

Nu, Yami, nu har vi

kommit på dig! Det är inte alls vi

som skriver din dagbok - det är du.

Du låtsas det är vi som skriver. Det får du visserligen

göra, men vi kan ju inte ta ansvar för allt. Du lever ett

ensamt liv. Du vill uppleva att någon annan

har inflytande. Fast hur - det vill du bestämma alldeles själv.




octOpussy 82


snart, Yami,

ser du oss

rakt in i spegeln

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP