Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Nakna Kocken & Nigella hmmm...


Dubbel RimErotiku ~ G

~¤~

blott ett G är en
dörr mellan gastronomi
och astronomi

Om du blottar det
öppnas en värld däri med
tidsresor uti

LPWJ 30/08/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-30 19:09



Bookmark and Share


    Patrique
I den litterära finsnickarverkstaden arbetas det med mikroskopisk precision....utgången given i dina små underfundigheter !
2009-09-01

  Yrre VIP
Jätte bra!
2009-08-31

  Junitvillingen
Perfekt bild (och rolig med!;-) till denna snyggt "ihopsnickrade" text!!
2009-08-30

    ej medlem längre
Kul...
2009-08-30

  SeXara
Snitsigt! :D :D
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP