Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord Lite funderingar i dessa tider då rädsla och negativitet tycks greppa oss hårt


MÅ BRA


Må bra
uppmaning att upprepa
likt mantra

Må bra
utveckla acceptans
medveten närvaro

Må bra
ät rätt
drick rätt

Må bra
rörelse, styrka
frisk luft, natur

Må bra
ring någon
räck ut din hand

Må bra
le mot dem du möter
älska, även dig själv

Må bra
unna dig att ha roligt
se möjligheterna

Må bra
sätt upp mål
sträva uppfylla dem

Må bra
skapa sinnesro
skapa harmoni

Må bra
en födslorätt
värd att vårda



© Gunilla N
090831




Övriga genrer av Gunilla VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 13:01



Bookmark and Share


  Fånga dagen
att må bra är att kunna ta hand om sig själv på dom sätten vi vet att vi mår bra av vilket jag anser svårt många gånger
bra text
mvh ak
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP