Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är som händer?

Dansen i min kropp upphör
min kropp så stel !

glädje svår att inhämta
svårare att leka med mina läppar

när den sanna glädje in fans
lekfullt visar den förr alla som vill skåda

Min kropp dansade i takten
mina höfter gungande av glädje

mina ögon ingav fresh het
glittrande vitalitet

jag har förlorat rytmen och glädje
sorgen av tung börda
infinner sig i min själ!!!







Fri vers av kärleks ängel
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-31 15:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark och berörande- om att ha förlorat - det kanske viktigaste av allt.
Livsglädjen.
2009-09-28

  sulimaa
Starka ord som berättar om en saknad en sorg och en frustration...väl utryckt ...vackert!
2009-09-07

  Ronny Berk
en berörande text som väl förmedlar känslor av smärta och sorg
2009-09-05

  Suzy med punkterna
När dansen lämnar för melankoliska toner ....så bra beskrivet
2009-09-03

  Eva Langrath VIP
Väl skrivet och du förmedlar en stark känsla av sorg, saknad och förändring
2009-08-31

    Ken Cassel
Mina
Får jag lov?
En liten dans kan kanske muntra upp dig lite

Kram på dig!

Ken
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel