Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


älskling, jag kan väl inte slita av ditt hår heller?

jag vill lösa det här, trassla ur mina fingrar ur ditt hår
så jag kan fortsätta att hålla båda dina händer.
men vi har verkligen trasslat till det denna gången, vännen,
och jag tror inte riktigt att trasslet går att reda ut.

( jag kämpar för att
få ut trasslet få
ut mina fingrar men
jag kan inte för det
blir bara fel och
jag gör dig bara illa. )

du gick upp i rök det var bara trasslet som var kvar.
vi gick upp i rök det var bara jag kvar.
älskling, hallå, vart tog du vägen?
jag hann inte ens lösa vårat trassel.




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns