Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personligt, men skriva av sig måste man.


Min son och jag

Ibland vill jag gå in i min sons kropp.
Göra allt i sin normala ordning, bara
för en gång,för att han sedan ska förstå
att allt blir mycket lättare då.
Men det går inte, och livet är bara en väntan,
även för honom.
Tre timmar på toan är inget ovanligt.
Tandborstning i över tio minuter.
Det går inte bryta som förälder. Har försökt
alla möjliga sätt.
Min son mår dåligt.
Min son som är världens mest underbaraste
och snällaste man kan tänka sig.
Jag älskar honom högt.
Jag vill allt det bästa för honom.
Men ibland räcker jag inte till.
Trots all kärlek och tålmodighet.
Trots allt tjat om och om igen.
Jag räcker inte till.




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 20:56



Bookmark and Share


  peter markurth
vad fin
2009-08-31

  Carola Zettergren
Jodå, visst räcker du till... men visst kan man känna sig otillräcklig ibland! Bra skrivet!
2009-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst räcker Du till!
Det gäller bara att
hitta en annan väg...
Att säga det man vill...
Hitta ett annat mönster
som att öppna ett nytt
fönster... När orden man
säger inte lyssnas till mer...
När mina barn stängde dövörat
till då började jag mitt i en
mening... Då lyssnade de...
2009-08-31

  Christine Sabel
Känner igen, man gör så gott man kan, det räcker inte alltid
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP