Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lovar att fortsätta okej typ


sickboy

ljudet från ditt rum
får mina fötter att försiktigt

stampa i takt.


du spelar låtar
det hörs ut genom springan i din dörr

vi kan textraderna båda två.


och om någon lyssnar
hörs det hur vi visslar

i stämmor.




Fri vers av HerrGlad
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-31 22:08



Bookmark and Share


  notsomad
blir riktigt glad och hoppfull när jag läste denna.
2009-09-04

  JohannaCarlsson
Du är så fantastiskt duktig, Kornelia!
Denna var så vacker, och samtidigt väldigt skör.
Det kändes som om det var något väldigt ömtåligt du talade om, något man var tvungen att vara väldigt försiktig med.
Och som sagt, du är fantastisk.
2009-09-02

  Moa Paulsson
å, vad glad jag blev:
något nytt av kornelia!
detta är som små pussar på ett hjärta,
jag tycker mycket om det.
som jag ser det kan man tolka det både som mycket lycka,
och mycket ledsenhet,
och just det att man kan välja,
det fastnar jag lite för.
jag tror att det behövs ett
bokmärke
här.
puss.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad