Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina 15 minuter*

Med solen i nacken, en härlig dag
Då skuggan vill vara precis som jag

Jag hoppar, jag skuttar, jag dansar runt
Jag skrattar högt och sjunger strunt

Min skugga förföljer, gör allt som jag kan
Jag är idolen och skuggan mitt fan

När jag blir trött på min envise vän
Vänder jag bara, går hem igen

Med solen i ansiktet njuter jag
Glad att fått vara Idol för en dag




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-31 23:59



Bookmark and Share


  Isak VIP
Löv it!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström