Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skrivkramp, jag har inspiration och kärlek runtom mig, men jag kan inte få ner det hela på papper. Jag vet inte om det skulle göra det hela rättvist, kanske, kanske inte.


Plötsligt händer det.

jag sökte i vad som kändes
som tusentals år
efter en frid
som aldrig ville springa
rakt in
i min vidöppna armar

för varje steg framåt
öppnar jag mig för livet
öppnar mig för lycka
och rensar ut det onda
för varje steg
lär jag mig älska
villkorslöst

utan stöd och lättsamhet
utan omgivningens
uppmuntran
och hjärtliga skratt
så hade jag aldrig hunnit hit
i tid
jag hade aldrig lärt mig leva


Livet, plötsligt händer det.




Fri vers av Wixy
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy