Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paniken flödar

 

hjärtat rusar fram

själen laddar energi

händer svettas

pulsen ökar

 

vilja fly

bortom rädsla




Fri vers av Lindizz
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-01 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner tyvärr bara alltför väl igen den känsla som beskrivs. Andnöden, paniken och hjärtat som bara rusar fram i etthudraåttio medan allt man vill är att komma Bort...Bort, Ut, Iväg, men bara inte Detta, samtidigt som hjärnan nästan brinner upp...Det är verkligen ett inferno att uppleva. En känsla av en i det närmaste total implosion som stundtals kan vara helt omöjlig att kontrollera. Bra skriven text om längtan efter ro och stillhet efter alla hårda stormar.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz