Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej för inte om jag vore en slända!

Om jag vore en slända

Hade jag tagit vara

På dagen


Jag hade levt
Dött
Varit tacksam


Ack om jag vore
En slända




En dagslända





Fri vers av Philosophum
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum