Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

När någon önskar

 




Fallet

Här har vi vår titan
han ser aningen gråmulen ut
- Se, jag har med mig ojäst öl
ännu ett ylande skämt!

 

Här står han vid ett träd
för 16 år sen

 Du kan väl flyga

som ett moln

Den våren kommer!

 

Unga hjärtan
bara ett streck från solen
jag kom hit för att minnas

barnet mellan fyra ögon

Hör du klangen
från det skrivna ordet
Du lever fint här, du berättar om dina känslor under kulspruteeld
och den röda vallmon

i de sista andetagen

 

Unga hjärtan

likt bröder
är det inte hemskt
att leva

rädslan
för att falla ett fall

 

 

 




Fri vers av tripto nin
Läst 515 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin