Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kul

 

 

 

Kroppen på helspänn

huden på fullkänn

fjädern kittlar.

 

Jag fnittrar.

 

 

Komiska synintryck

roliga sketchuttryck

folk som larvar.

 

Jag garvar.

 

 

Verbal försåt

vitsig anektdot

som invigd fattar.

 

Jag skrattar.

 

 

Efter lång väntan

och nervös förväntan

fnisset sabbar.

 

Jag flabbar.

 

Ha ha ha

ha ha ha

 

Hahahahahaaaa.

 

 

© Boa Berg

2009-09-02

04:50




Fri vers av Boa Berg
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg