Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Explosiv och Elektriskt Stötande skriftställning !


Rasande Rasism (eller "Svensson" i ett nötskal) ?!

De Våldtar Våra kvinnor !
De Snor Våra pengar !
De "bor" på Soc !

De kallar fria kvinnor för Hyndor !
De har Koranen som Lagbok !
De hatar Svennar !

Varför är det så ?
Kan man på detta
rå på ?
Går det att
förstå ?

Politikerna då ?
De har ju
ställt till det

Kan De reda
ut detta
sjå ?

Men: NÅGOT
MÅSTE SKE !
För SVENSKEN
ÄR "SNE´" !
Och FINNEN
ME´!
ANNARS får vi
"SVDE" !

--

("SVDE"= SVerigeDEmokraterna)




Fri vers av Mats Henricson
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska