Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen äre nog bara kokköttä.


Älg, Älg, Älg.




Man blir faktist glad när

man plockar upp den sista oidentifierade

köttbiten ur
frysen och det
sen efter tining visar sig vara
en
älgbiff.

som små lyckor en vanlig vardag!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-03 15:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Känner igen den lyckan!!! Härlig gladtext:-))
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP