Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt där frågor göms.



Lägg mig bland vissnande
löv på sidenbädd

Dra täckelse över min mitt

Hör du korparna skränar
och slåss där vinden lojsamt drar

Berätta för mig lidelsens skapelse
som sagor gjordes i
mitt livs första början.

Kanske kan jag börja om.

Ännu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP