Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När träden ändrar färg

Ska jag falla likt ett korthus


Jag behöver inga kärlekssånger


Behöver inga måsten


Bara klarheter



I vad vi håller på med



Vill älska varje del av dig



Som om du tillhörde mig



Som om jag bara hade dig


Resten av mitt korta liv.


Det finns bara vissa pusselbitar som gör oss människor kompletta.


Låt mig bli din




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP