Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud,

Kan du få mig att sluta tänka nu?









-Kan du få mig att slippa dom där dumma fjärilarna nu?









-Kan du få mig att sluta oroa mig nu?










-Kan du få mig att bara vara nu?




Som om allt vore som vanligt.






Precis som i förrgår , eller veckan innan det.





Eller året,






Åren.



Bara jag slipper tänka!




För min hjärna och mitt hjärta pallar inte mer..






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP