Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alone

Will you leave me alone

will you leave me

after found out who I am


Keep listening to that song

You are not alone

wish I could apply it to my own life


But I'm horribly lonely






Fri vers av sirène
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène