Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga krav alls



Riv inte

murarna jag vill
ha dem i behåll
för
jag talar
ytterst
smått


jag behöver något att gömma

mitt jag

bakom.


Om du vill och det

växer fort
kan du

rottråda mig.


Aldrig har lönnen talat höst som nu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 20:01



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Rysningar kvinna! :)
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP