Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig vara din…


Vågbrytare

Du kommer låta dränka mig
översvämma mig med ditt heliga vatten
och grundstöta mig till botten,
eftersom jag fortsätter trilskas
obstinat leker vågbrytare
och lider av hybris

Man leker inte ostraffat med havet

Jag tänker simma
djupare och djupare
hålla mig fast i kärlekens klippa
aldrig släppa taget
utan kämpa, kämpa kämpa
tills du lär mig att surfa på vågorna

Blod är tjockare än vatten

Du förstår inte…
Jag lider av kärlekens ”hydris”,
ingenting annat
Man kan blanda olja med vatten
himmel och jord
tystnad med ord
Skapa en emulsion

Allt det där vet du redan

Jag vill bara tvätta fötterna i din pool
dansa med vågen
känna vattnet som flödar
höra din rytmiska puls
genom dynamikens musik
medan jag sjunger mitt lov

Till ditt vattenpalats





Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-05 02:48



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Temperament och djup känsla....vackert !
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för