Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fett

 

 

 

Mitt hat är hett,

mot mat me fett.

 

Jag ogillar stekt och smör

och sprak ifrån ister.

 

Av grillat kötts odör

av avsmak jag rister.

 

Fast wokat går an

och kokat iblann.

 

Men mitt hat är hett

mot mat med fett.

 

© Boa Berg

2009-09-05

18:46




Fri vers av Boa Berg
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-05 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg