Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ditt hjätra på avstånd

Vill bara få det gjort.
Kom igen.
Säg inte att du älskar mig.
Säg ingenting.
Ta bara av dig byxorna.

Smek inte, kyss inte.
Säg inte att jag är vacker.

Lägg dig ner bara.
Ditt ansikte mot min nacke.
Titta inte.
Nej, säg inget.
Jag vill ha det så här.

Träng in då.
Skit i kondom.
Rör inte.
Försök inte få mig att njuta.
Fan, knulla bara.
Jag bryr mig inte.

Håll inte igen.
Kom bara.
Låt sperman spruta.

Jag vill inte komma.
Vill inte att du ska se.
Det är bra så här.
Jag lovar.

Är du klar nu?
Rulla bort från mig.
Gå.
Gå hem!

Vill inte prata.
Vill inte höra att du älskar.
Jag älskar inte.
Vågar inte äga ditt hjärta,
Vågar inte låta dig äga mitt.
För du skulle hacka det i bitar.

Håll ditt hjärta på avstånd från mig.
Snälla.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-05 20:17



Bookmark and Share


  peter markurth
söt
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren