Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gössel

 

 

 

Najs prajs på bajs

från häst ko och gris.

 

Billig skit.

 

 

Soft stoft mé doft

mmm, vilken ljuvlig bris.

 

Stinkig skit.

 

 

© Boa Berg

2009-09-05

18:22




Fri vers av Boa Berg
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 20:23



Bookmark and Share


  Boa Berg
Ordbajs kan man säga.
2009-09-05

  Mr Lindemann VIP
Jah, lite sådärtext
ellerhur?
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg