Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kärlek



För du visste ju allt
om mig
du såg mig
kräkas när det var som värst du såg mig
plocka löven och klistra
in dem i album och
du sa att du älskade mig.

Sen såg vi Beverly hills du och jag och skrattade
drack ett glas vin och sommnade i soffan.

När vi vaknade var ljuset tänt i våra ögon och
våra kläder låg som en boll, invridna i varandra,
som du och jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-05 21:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin...
2009-09-08

  etthjärtaäralltidrött
Ljuvligt!
2009-09-05

  Popcorntankar
Härligt!
2009-09-05

  peter markurth
bra
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP