Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar

Förfluten tid
i framtiden
känner jag inte till

Men det är väl i stil med det här?

Jag undrar om det är så
att jag inte finns
efter en dag




Fri vers av Lénon
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-10-10 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon