Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångerrätt?!

Om man lagt ett kort sägs det alltid att , lagt kort ligger.
Om man nu har lagt samma kort i 2 års tid , vad är skillnaden?

Om en Keso-bytta tar slut , tar man och vandrar ner till ICA & köper en ny?
Om man ogillar Keso starkt , vad händer då?

Om man gjort allt man ska och anser sig själv vara nöjd, vilka regler gäller då?
Om man inte spelar ett spel med nerskrivna regler, vad händer då?

Om man klassar en hundpromenad som psykologiskterapi & inte har en hund, vad gäller då?
Måste man ha en hund för att vara psykiskt frisk?

Om man känner sig nertryckt , måste man då klättra upp?
Om man vill skrika för full hals tillbaka & syret är slut, vad händer då?

Om tårkanalerna är vidöppna & man bara vill skrika av ren ilska..
Vad händer då?
Måste man plötsligt tänka sig för?

Om man köpt en "vara" för 2 år sedan & denna "vara" gör en besviken , har man då ångerrätt.
Eller klassas man då som en utav dem i mängden som gjorde fel vid helt fel tillfälle?





Övriga genrer av spegelbild
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-06 03:35



Bookmark and Share


  spegelbild
Tack för alla fina kommentarer . :) Kram
2009-11-07

  kärleks ängel
sanna tankar och funderingar!!
2009-09-09

  Drömkram
Svar till below:
Smärtan är det ända som är beständigt,smärtan gör sig ständigt påmind och ja den gör det igen och igen och den letar inte efter en speciell situation för den trivs i alla. Kram
2009-09-06

  Mr Lindemann VIP
Inte oävna funderingar om livets förtrytelser

Vad är beständigt och vad är det inte?
Kan delar av en händelse göra sig påmind
igen och igen och igen?
Under andra sätt att vara i olika situationer?
2009-09-06

  Drömkram
Så fint skrivet och ironin får fullträff varje gång om än sorgligt! Kram
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild