Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Tacksamhetens krigare

Stockholm och karriärer känns avlägset
Örebro och hemmet endast en tankeanhalt närmre

Här lyser istället nuets sken starkt
när läpparnas ord äntligen
för den betydelse de förtjänar

Knogar börjar få tillbaka sin färg
Tacksamhetens krigare
vinner fler och fler blodiga slag
finner hål genom skammens barriärer
trotsar statistik och nyckeltal

& någonstans mitt i alltihopa
står jag
stolt med ryggen rak
för att jag äntligen
blivit en krigare




Fri vers av J P
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 15:41



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Stå, med högburet huvud, känn tillit till livet.
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P