Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Landet Noll

Alteregot har dött
mitt namn har kommit tillbaka
så som röda rosor gör
efter en hård iskall vinter

Känner mig plötsligt redo att
återvända till landet Noll

Systemens storlek varierar,
teorierna fångas och fängslar
men alla är vi eniga
att våra alteregon blir vår död

Så vi måste riva muren
vi byggt runt staden Minus

Staden förändras och lämnar ärr

några väljer vi att visa
några väljer vi en annan framtid för

vi behöver minnas för att överleva
vi behöver skämmas för att gå vidare

annars återvänder vi som vanligt till rummet Mörker




Fri vers av J P
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 15:41



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
En text som berör, talar om med ord värda att lyssna till, reflektera över.
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P