Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon tillåts aldrig


din motvilliga röst
tillåter henne
svart är hatet
när du
ändrar dig
hon förtjänar inte
att känna livet forsa
genom ådror
din uppgift
är att dra henne
den sista biten neråt
tills blodsmaken stiger
och lungorna värker
hon tillåts aldrig
andas ut




Fri vers av viola raz
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-10-10 09:33



Bookmark and Share


  alvan
En text som tilltalar mig! Tycker om tonen!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

viola raz