Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvegods


pojken i hörnet
tittar på pappa
billig rödvinsnatt
trasig persienn
magen drar ihop sig
döda dagar
solkig matta
fyrtio år senare
hittas sonen
på parkbänken framför
sin storbilds-TV
dövar samvetet
hink efter hink
och ser aldrig
skuggan av en pyjamas
små smygande steg




Fri vers av viola raz
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-10-10 09:38



Bookmark and Share


  Almagrundet
"På parkbänken framför sin storbilds-TV" en rad som har många bottnar. Överhuvudtaget en stark och gripande dikt.
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

viola raz