Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kung på mig

det vackra i frosten
om natten
jag dansar i stormens öga
hittar undanflykter att rymma
från tö i mildväder

ni förvånas inte längre
över galnas upptåg
jag är ett roligt inslag
i eran gråa vardag

all kyla runtomkring
det är hårt att andas
ingen är kung på mig
ändå känner jag
slagen




Fri vers av viola raz
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-10-10 09:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, fastnade speciellt för det första stycket.
Ett mellanslag för lite mellan stormens och öga bara, eller...?
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

viola raz