Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon


Månsken
under morgonens första timmar
frigör dig från en mardröm

Ljust möter mörkt
på himmelens storhet

Tröttheten försvinner
ut
genom ett öppet fönster

Den varma kylan
frigör din andning

Du är vid liv
underbart
serent

Låt ingen

inte du

ta det ifrån dig




Fri vers av Lénon
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-10-10 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon