Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pricken över i

det är att få sätta sig och läsa dikter efter en dag med tvätt, matlagning, disk och bus med pojke i sina bästa barnaår...
att bara få sätta sig ner och njuta en stund och ha det bra...




Övriga genrer av glittertindra
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-06 21:10



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
bara få ha det bra..

härligt :)
2009-09-07

  Ingela Svenson VIP
Eller när man äntligen sent om sider får tillbaka sin dator av sin tonåring!
2009-09-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt Du
har så rätt
på alla sätt
då känns
livet så
gott och
lätt!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra