Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra andningens ljuva närhet


Hångel bland buskar, kobbar å skär





Det finns ett land,
det finns ett hav,
en horisont,
med vita band.
Det finns en kärlek
bland skogens stammar,
som ger sin sötma.
likt tår på tann.

Det finns ett rike
bort horisonten,
där drömmar
finner sin stilla ro.
Där björken hånglar
med tallegrenen,
som liten älva
jag där vill bo.

Att älska multum
få leva livet,
med litten sopprot,
och salta skär,
från horisonten
till livets himmel,
det är det enda
som jag begär.




ME/09














Fri vers av Madjori
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 10:46



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar dikt, jag älskar verkligen ditt sätt att formulera dig. Bokmärke!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori