Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö med mig, och låt mig leva


Dö med mig, min röst och delirium.
Glöm och dröm likt den sötaste av likör.
Förvillas och förbrukas, dansa till den sorglösa trumpetens fanfar.
Feel the blues. Drink my tears.
Dö med mig, mitt liv och existens.
Smek mig till orgasm, låt mig skrika i extas.
JAG ÄLSKAR DIG MIN DRÖM, MIN JUDAS!
Sing the blues. Breathe my fears.
Dö med mig, min himmel och hjärta.
Föd den glöd, som väver tårar inom mig.
Mata det barn, som leker rebusar och aga.
In my backyard.
Dö med mig, och låt mig leva.










Fri vers av Baystream
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream