Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brödtexten


hon vände sig om
betraktade min själ
och sa



gråbröder
farbröder
blåbär
medsystrar
vet ni

han bär på
en inbyggd instabilitet
en nypa osäkerhet
som enklast hanteras
med ett passivt kaos

rättvinklad ger han
ett underhållande intryck
ett undflyende avtryck
och att närma sig
kan liknas
vid att missa poängen



jag såg till mig själv
vände mig om
och gick därifrån


















Övriga genrer av alfa VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-07 14:22



Bookmark and Share


    resilient
gillar rubriken, hur den samarbetar med texten på ett utmanande sätt, ja, allt, för jag vet ju vad brödtext är för mig.
2009-10-15

  Cris
en smula

tycker jag om

en stor smula

dina ord
i din text
som bara går in och ut och vandrar runt och säger till mig att ja.. men se det kan ju stämma och vilken känsla, hon slår till och jag undrar hur passivt kaos verkar!? men är nog bra att tillämpa ibland.

(tycker det är bra att hon snackar till blåbär också.)

och jag vänder mig om
men tar med mig texten
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén