Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkväll i lyan

Ljusa sommarkvällar ett minne nu är
när det genom hösten mot vintern bär
plockar jag fram doften av hav och tång
i hjärtat melodin av en sällsam sång

I hemmet jag tänder många små ljus
skapar trivsel i min själs eget hus
lutar mig tillbaka och tänker som så
tidevarv komma och tidevarv gå









Fri vers av duvan59
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59