Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden blåser rakt uppifrån



vinden
rakt uppifrån

trycker
pressar

feberyrsel

fötterna
som
gjutna
i cement

ögonlocken
tunga

hunger

näsan rinner

våldsamt
duggregn

piskar
kinder

och vinden
blåser
på mig
oförskämt
rakt uppifrån

halsen
värker

ciggen
slocknar

hjärnan
jobbar
övertid

och
svetten
rinner

hårstrån
stelnar

och vinden
den blåser
och blåser
och blåser



rakt



jävla



uppifrån












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-21 22:51



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP