Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inramade drömmar.

Rätt som det var

kastade hon alla
fotografier från
sitt inre.

Hon ramade in alla nya
även om de inte var vackra.

Hon tänkte att det var bättre att
se den verklighet som var och inse

att den gamla aldrig skulle komma tillbaka.




Aldrig någonsin igen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP