Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag då?

Om jag inte avslöjar
alla helvetes kval jag lider av
talar halvsanningar
om sådant jag tror du vill höra

Stannar du då?

Om jag undviker att tala
om allt djävulskap som hänt
tiger om allt jag är rädd ska hända

Stannar du då?



I det tysta begär jag
att du skall stilla min hunger efter

trygghet lycka kärlek

I det tysta faller tårar
som du aldrig ska behöva se



Jag är rädd att HAN aldrig lämnar mig ifred
Jag är rädd att HON dör
Jag är rädd att DOM aldrig kommer älska varandra
Jag är rädd att HAN kommer förstöra HENNES liv
Jag är rädd att DOM aldrig blir lyckliga

Jag då?

Stanna hos mig.

I det tysta ber jag en bön.




Fri vers av annis
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-10-10 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis