Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2009.....


Jag är en av världens rikaste män

Min blåa gamla bil
gick just rakt igenom besiktningen
utan en enda anmärkning

idag har tandhygienisten
putsat mitt leende

jag bor fint i ett litet hus vid havet
min köksträdgård är härlig
och rosorna blommar
och doftar som aldrig förr

i kylen finns det mat
o rent vatten har jag att dricka

inga landminor finns nergrävda runt min tomt
och inga skottsalvor lämnar märken i fasaden
jag kan sova tryggt om natten

jag och mina barn är friska

men om rikedom mäts i pengar
då är jag en fattiglapp





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-08 17:35



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Ja vad har du inte? Du har ju lyckan.
2009-09-08

    ej medlem längre
Visdom!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP