Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad finns det kvar att älska?



när alla kuriositeter
du gillade med mig

bara är störande moment

vad finns det då kvar att älska?

när jag slutat köpa choklad
plocka blommor
ge fotmassage

vad finns det då kvar att älska?

när jag slutar laga mat varje dag
slutar diska och tvätta
och börjar kolla på fotboll
varenda lördagskväll

vad finns det då kvar att älska?

när jag slutar låta dig välja film
musik
borra upp tavlor

när jag är allt
du inte längre vill ha

vad finns det då kvar?











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-09 14:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du finns ju kvar och minnena!
2009-09-11

  Peter Matsa
ja ... vad finns då kvar
minnen?

snyggt skrivet
2009-09-09

    leelee
Ja...det är kasst. Man får allt bjuda till ibland. Både med hushålls bestyr och choklad. Romantik är bra serru.
2009-09-09

  stenen/ Yv Ericsson
Men, du får väl hitta på något drastiskt sätt att bli spännande på.
Självömkan är osexigt, faktiskt. Fast det är ok att du kollar fotboll;)
Och du, finns ju kvar att älska

Om detta nu handlar om dig...
2009-09-09

  dweeb
Yes! Vardagen slår plötsligt till.
Snyggt!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP